SANJOSEX

NOU DISC

Comprar
13 €
Dissabte 04 de juliol | 22:00 h

Ciutat Ibèrica-Museu d'Arqueologia de Catalunya
Ullastret

Després de molt temps tocant la guitarra i fent cançons, l’any 2000 Carles Sanjosé va formar a la Bisbal d’Empordà el grup Sanjosex. Van caldre cinc anys d’actuacions esporàdiques abans d’enregistrar un primer disc d’aromes dylanianes, Viva!, que va sorprendre crítica i públic l’any 2005 i tindria continuïtat amb Temps i rellotge (2007), Al marge d'un camí (2010) i el posterior directe La viu-viu: Sanjosex en concert (2012). Després de reprendre el viatge amb el disc Festival (2014), produït per Quimi Portet, i de l’exitós Càntut (2016) -on recuperava cançons de tradició oral al costat de Carles Belda-, Sanjosex torna amb nou treball sota el braç que presenta el 4 de juliol al MAC Ullastret, dins del Festival ÍTACA, Cultura i Acció.

Informació d'interès
* Hi ha servei de bar i sopar a tots els espectacles. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei
* En aquest concert, els nens de 0 a 2 anys tenen entrada gratuïta sempre i quan no ocupin butaca. Els menors d'aquestes edats han de reservar igualment la seva entrada per poder controlar l'aforament, amb un cost d'1€  per despeses de gestió.
* Concert amb cadires i a peu dret sense opció de reservar localitat. 
*L’obertura de portes està prevista a les 20.00H.
* D'acord amb la llei, els menors de 16 anys només podran accedir als concerts si van acompanyats pel pare o mare i/o tutors legals. A més, cal dur signada la corresponent autorizació.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat.

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...) "

Dissabte
04
jul
22:00 h
 
Des de
13 €
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR