CÀMPING

 

ON POTS ALLOTJAR-TE SI VENS A L'ÍTACA SANT JOAN A L'ESTARTIT?  

A l'Estartit trobaràs una gran diversitat de propostes per allotjar-te: càmpings, apartaments i hotels.

En aquests moments, des de la web del festival, pots adquirir l'allotjament al Càmping Castell-Montgrí a preu especial per als compradors d'entrades del festival ÍTACA, Cultura i Acció.

             

CÀMPING CASTELL MONTGRÍ

IMPORTANT!! LLEGIU ATENTAMENT LA DESCRIPCIÓ DE CADA ACCÉS ABANS DE FER LA COMPRA: 

  • Cada accés és només per una persona. Podeu comprar tants accessos com necessiteu, tenint sempre en compte el màxim de 6 persones per parcel·la. 
  • Si vens amb furgoneta, un dels accessos ha de ser amb furgoneta. Només s'admet una furgoneta per parcel·la. 
  • Quan hagueu realitzat la compra cal que ompliu el formulari d'accés al càmping. Teniu temps fins al dia 20 de juny inclòs. Sense aquesta informació no es podrà accedir al càmping.
  • Qualsevol consulta referent al funcionament del càmping, horaris, serveis, etc. l'heu de dirigir a info@camping-castellmontgri.com o al telèfon 972 751630

CONDICIONS CÀMPING

Horaris de recepció i check in : 09:00 – 19:00 hores*  (ATENCIÓ AQUEST HORARI SERÀ ESTRICTE.)

  • A l'arribada es paga la taxa turística i un 1€ pel braçalet d’accés que es necessita per poder entrar i sortir del càmping.
  • L’estada de 2/3 nits dona dret a una plaça a l'àrea d’acampada designada per la direcció del càmping en el moment de l'arribada i segons les indicacions del personal de recepció. Només es permet accedir al recinte amb cotxe per descarregar i carregar els dies d’arribada i sortida. Els cotxes obligatòriament s’hauran de deixar al pàrquing de l’entrada.
  • La instal·lació de tendes, només es podrà realitzar durant les hores de funcionament de l’oficina de recepció i en els llocs que assenyali la direcció (els canvis de localització hauran de ser autoritzats).
  • El càmping té unes normes molt estrictes en quan al compliment de la reglamentació que imposa a tots els seus clients: Normes de convivència, sorolls, consum descontrolat d’alcohol i d’estupefaents, etc.. En aquest sentit l’equip de seguretat farà un control estricte per comprovar que aquesta normativa se segueix sense cap tipus de problema. (en el cas d’incompliment d’alguna d’aquestes normes el càmping es reserva el dret d’expulsió)
  • Accés en furgoneta com a allotjament (Sempre que hagueu fet el registre de la matrícula a recepció abans de les 20h) : 08:00 – 22:30 hores * Fora d'aquests horaris, no es podrà accedir en cotxe a dins del càmping
ACCEDIU A LA COMPRA DEL CÀMPING