CANCEL.LEM ÍTACA L'ESCALA I LA PUJADA AL MONTGRÍ PERÒ SEGUIM MIRANT ENDAVANT

07/04/2020

Abans de res, volem fer-vos arribar un missatge de solidaritat en aquests temps difícils a causa del COVID-19. No hi ha res més important ara mateix que frenar aquesta pandèmia que tant dolor està provocant.

Volem informar-vos que aquestes últimes setmanes hem estat treballant de valent amb l'objectiu de poder canviar de data els concerts previstos pels mesos d'abril i maig del Festival ÍTACA. A causa dels ajornaments d'un gran nombre d'actuacions que s'han traslladat a l'estiu i la tardor, pràcticament no hi ha dates disponibles ja sigui per agenda d'artistes, incompatibilitat d'usos dels espais dels concerts o per coincidència amb altres actes ja programats en altres dates. En algun cas hem aconseguit trobar data alternativa però en d'altres ha estat del tot impossible i per això us anunciem les següents decisions:

_ 11 d’abril. Concert de  Manel, Ciudad Jara i Lildami, a L’Escala - Cancel·lat

_ 12 d’abril. Concert d’El Pot Petit, a l’Escala. Cancel·lat

(*)  Estem treballant, en col·laboració amb l'Ajuntament de l'Escala, per poder oferir una nova nit de concerts amb altres artistes el dia 3 d’octubre a l'Escala. Esperem ben aviat informar-vos del cartell previst.

_ 9 de maig. El concert de Macedònia canvia de data i es trasllada al 24 d'octubre a l'Espai Ter, de Torroella de Montgrí.

_ 24 de maig. VII Pujada al Castell de Montgrí. Cancel·lat

_ La resta de concerts del festival programats al juny i el juliol mantenen les dates previstes.

Els espectadors que vau comprar entrades de les activitats anul·lades o que s'han traslladat de dates rebreu un correu electrònic amb diverses opcions per mantenir, bescanviar o anul·lar les vostres entrades. 

 

Blog