ANDREA MOTIS

Presenta el nou disc 'Loopholes'

El Festival ÍTACA, Cultura i Acció acollirà la presentació a les comarques gironines del nou disc d’Andrea Motis que porta per títol Loopholes. La trompetista i saxofonista es reinventa i, en aquest nou projecte, fusiona el jazz amb el funk, el neo-soul, el hip-hop i, fins i tot, la cúmbia colombiana. 

Andrea Motis s’acompanyarà d’una banda de luxe amb Christoph Mallinger (guitarra, violí i mandolina), Arecio Smith (teclats), Steph Kondert (baix elèctric) i Juan Rodríguez Berbín (bateria). 

El concert, a més, tindrà lloc en un espai de gran bellesa: la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell. L’actuació se celebra al mateix escenari que acull la Cantada d’Havaneres d’aquest municipi i forma part de la programació d’aquest popular esdeveniment.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que no ocupin butaca. A partir de 2 anys cal comprar entrada
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar i zona de foodtrucks, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

 

Diumenge
03
jul
21:30 h
 
Des de
24 €

Activitats relacionades

MANEL
Gira 'L'amant malalta'
11.06.22 | 22:00 h
CORÇÀ Programació