VENTURA

TEATRE DE PROXIMITAT AL CENTRE FRATERNAL DE PALAFRUGELL

Finalitzat
16.06.19

Centre Fraternal
Palafrugell

Ventura és teatre de proximitat portat a l’extrem, on el públic està tan aprop que pot gaudir d’unes interpretacions més pròpies del cinema que del teatre. De fet, la majoria d’espectadors se senten dins d’una pel·lícula, dins de la vida. Són els efectes d’un teatre vivencial, on art i vida es confonen per proporcionar al públic una experiència insòlita i radicalment diferent.

Aquesta és la proposta dels actors David Planas i Meritxell Yanes que arriba al Festival ÍTACA, Cultura i Acció i que es representa per a només una vintena d’espectadors al Centre Fraternal de Palafrugell. Un espectacle que ens apropa a les vides entrecreuades de la Teresa i la Maria, dos personatges que comprovaran com les seves decisions i el destí poden jugar males passades que modifiquin la seva vida per sempre més.

FITXA ARTÍSTICA

Durada: 90 minuts
Idioma: Català
Direcció: Víctor Muñoz i Calafell
Dramatúrgia: Cristina Clemente
Actriu: Meritxell Yanes Font
Actor: David Planas i Lladó

Informació d'interès
- Hi ha servei de bar i sopar a tots els espectacles. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei
- En aquest concert, els menors de 0 a 8 anys tenen entrada gratuïta
- D'acord amb la llei, els menors de 16 anys només podran accedir als concerts si van acompanyats pel pare o mare i/o tutors legals. A més, cal dur signada la corresponent autorizació que us podeu descarregar en aquest enllaç

Diumenge
16
jun
17:30 h
 
Des de
18 €
Finalitzat
 
20:30 h
 
Des de
18 €
Finalitzat