ANDREA MOTIS

JAZZPERA 2020

Finalitzat
Dissabte 27 de juny | 22:00 h

Camp de Futbol Municipal de La Pera
La Pera

Després de vuit discos aclamats per la crítica, la trompetista, cantant i compositora Andrea Motis fa el seu debut en solitari sota el segell Impulse! Records amb els àlbums Emotional Dance i Do Outro lado do Azul.  En aquests últims àlbums torna a comptar amb el quartet format pel contrabaixista Joan Chamorro, el pianista Ignasi Terraza, el bateria Esteve Pi i el guitarrista Josep Traver. Una banda de gran nivell que podeu escoltar en directe al JazzPera 2020 que tindrà lloc a La Pera el 27 de juny dins del festival ÍTACA. Serà, a més, la primera actuació d'Andrea Motis en directe des del confinament. 

La maduresa musical d'Andrea Motis és poc habitual en una jove de vint-i-cinc anys que ja no és una promesa sinó una artista de referència del jazz català i que també s’ha fet un lloc en el panorama internacional. L'artista, que toca la trompeta i el saxo alt, torna a sorprendre  amb la seva la interpretació vocal que es converteix en el protagonista escènic. El seu encantador i versàtil alt i el seu subtil vibrato li han valgut comparacions amb referències estilistiques com Billie Holiday i Norah Jones. En els seus dos darrers treballs i per primera vegada, Andrea Motis també mostra els seus dots de compositora i signa 3 dels 13 temes que componen Emotional Dance i 3 de les 14 cançons que componen Do Outro Lado do Azul.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

· El concert se celebrarà en el camp municipal de futbol, espai de grans dimensions que permetrà garantir les distàncies de seguretat. La platea ocuparà la meitat del terreny de joc, mentre que l’altra meitat es reservarà a l’acollida.

· Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom. Els espectadors rebran dies abans del concert un correu electrònic amb informació sobre la normativa fixada per l’organització.

· Les localitats no són numerades. L’organització adjudicarà les places per ordre cronològic de compra, i s'assignaran el mateix dia del concert durant l'acomodació. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. 

· D’acord amb la normativa, estem treballant per permetre que nuclis familiars i unitats de convivència pogueu seure junts. En cas que volgueu seure amb altres persones del vostre nucli familiar és imprescindible que compreu totes les entrades juntes amb una sola operació.

Dissabte
27
jun
22:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat