FAQS

 • no he rebut les entrades al meu mail

  El mail de confirmació de compra amb el PDF de les teves entrades triga una estona a arribar al teu mail. Revisa la teva bústia de correu brossa i, si en tens, les pestanyes de Social, Promocions i Notificacions.

  Si has escrit malament el correu electrònic a l’hora de registrar-te, escriu-nos a tiqueting@linkproduccions.com i t’ajudarem a recuperar les teves entrades.

 • no trobo la meva entrada

  Torna a entrar al sistema de venda i identifica’t amb el teu usuari i contrasenya. Accedeix a la teva Zona Personal i trobaràs totes les teves compres des d’on podràs descarregar les teves entrades.

 • condicions de la compra d’entrades

  L’organització no garanteix l’autenticitat de l’entrada i l’accés al recinte si no l’has comprat als punts oficials de venda. L'organització no es fa responsable dels increments de preu que puguin aplicar algunes plataformes de venda d’entrades ni d’altres contratemps sorgits arran d’entrades adquirides a través de canals de venda no oficials. No compreu a les webs ViaGogo, TiquetBis i StubHub, són pàgines web fraudulentes de revenda d’entrades.

  Cada codi QR és únic i permet un sol accés.

  Els descomptes aplicats en la venda s’han d’acreditar a l’accés als recintes amb els documents corresponents.

  Els descomptes habituals del festival s'obriran després de la campanya de Nadal. Trobareu més informació dels descomptes especials aquí.

  Els menors de 16 anys heu de dur la corresponent autorització signada i anar acompanyats d’un adult per accedir als concerts.

  No es pot entrar menjar i beguda de l'exterior, excepte aliments infantils, intoleràncies alimentàries, al·lèrgies o altra malaltia. . Aquesta excepcionalitat s’haurà de justificar al personal d’accés al recinte presentant un document acreditatiu que, en cap cas, no es registrarà ni arxivarà.

  Al recinte hi haurà servei de bar i restauració des de l'obertura de portes fins a la finalització dels concerts.

  L’organització es reserva el dret a modificar el programa de qualsevol espectacle, l’ordre dels artistes, els aforaments o els horaris de cada actuació.

 • les entrades són nominals?

  No, les entrades porten el nom del comprador, però no són nominals, les pots regalar o vendre en el cas que no hi puguis assistir.

 • cal imprimir l’entrada?

  Et recomanem portar l’entrada en format digital per contribuir a la reducció de l’ús del paper. Et demanem tenir-la a punt en el moment d’accedir al recinte i preparar la pantalla amb prou brillantor per poder llegir-la correctament. No la llencis ni l’esborris fins a sortir del recinte definitivament.

 • puc comprar l’entrada al recinte?

  La venda on-line finalitza a l’hora d’obertura de portes de cada concert. En aquest moment s’obrirà la venda presencial sempre que quedin localitats disponibles.

 • com funcionen els descomptes especials?

  Les persones amb diversitat funcional,  a l’atur i membres de famílies nombroses o monoparentals podeu comprar les entrades amb un 10% de descompte al web del festival. Haureu de recollir les entrades a la taquilla del recinte, acreditant el descompte amb el corresponent carnet. Aquests descomptes s'activaran després de la campanya de Nadal. No apliquem aquests descomptes als preus promocionals llençats amb anterioritat.

 • hi ha entrades per un únic dia?

  Sí, per ÍTACA SANT JOAN pots adquirir entrades d’un sol dia o bé el paquet pels dos dies.

 • puc comprar entrades amb camping inclòs?

  Sí, des de la web d'ÍTACA també pots accedir a la compra del càmping per un o dos dies amb tenda o furgoneta. T'ho expliquem aquí.

 • en quin cas es retorna l’import de l’entrada?

  No et retornarem l’import de l’entrada per causes alienes a l’organització ni per errors del comprador durant el procés de compra. Només et farem la devolució de l’import sense les despeses de gestió en cas de cancel·lació del festival per part de l’organització.

 • a partir de quina edat s’ha de comprar l’entrada?

  A partir de 10 anys cal comprar entrada general. Fins a aquesta edat hi ha una entrada de menors per un import de 2€ que correspon a les despeses de gestió.

 • per què em cobreu despeses de gestió?

  Les despeses de gestió només s’apliquen a la venda d’entrades on-line i serveix perquè puguis comprar l’entrada en qualsevol moment i lloc i des de qualsevol dispositiu. La comissió que cobrem va directe a pagar el servei extern que ens permet oferir la venda on-line.

  ÍTACA no s’enriqueix amb les comissions: aquests imports només cobreixen despeses de la plataforma de venda.

 • puc comprar les entrades a través d'altres plataformes?

  Només seran vàlides les entrades comprades a través de la web d'ÍTACA. Així mateix, també podeu comprar entrades presencialment a l'Oficina de Turisme de l'Estartit.

  No ens fem responsables dels increments de preu que puguin aplicar algunes plataformes de venda d’entrades ni d’altres contratemps sorgits arran d’entrades adquirides a través de canals de venda no oficials. No compris a les webs ViaGogo, TiquetBis i StubHub, són pàgines web fraudulentes de revenda d’entrades.

  Per qualsevol altra consulta respecte a les entrades, ens podeu escriure a tiqueting@linkproduccions.com

 • com arribo al recinte dels concerts?

  ÍTACA SANT JOAN se celebra a la Platja Gran de l’Estartit.

  Si vens en cotxe, hi ha aparcaments habilitats pel festival a prop del recinte.

  Pots venir en autobús. Hi ha línies regulars des de Girona i des de Figueres. Trobaràs tota la informació aquí. 

  L’estació de tren més propera és la de Flaçà, a 20 quilòmetres de l’Estartit.

  Si optes per venir en cotxe, hi haurà parquings habilitats a l'entrada de l'Estartit per evitar col·lapsar la zona de la platja. Us recomanem que vingueu amb temps. 

 •  

 • es poden entrar animals?

  No es poden entrar animals al recinte, excepte gossos pigalls.

 • es pot entrar menjar i beguda de l’exterior?

  No es pot entrar menjar i beguda de l'exterior, excepte aliments infantils, intoleràncies alimentàries, al·lèrgies o altra malaltia. Aquesta excepcionalitat s’haurà de justificar al personal d’accés al recinte presentant un document acreditatiu que, en cap cas, no es registrarà ni arxivarà. El personal d’accés us pot demanar que mostreu la bossa a l’entrada.

  Al recinte hi haurà servei de bar i restauració des de l'obertura de portes fins a la finalització dels concerts.

 • quin és el sistema de pagament a les barres?

  Si pagues amb targeta, podràs fer-ho directament a les barres en fer la teva comanda. Si pagues en efectiu, has de passar per un punt de càrrega on et donarem una targeta moneder totalment gratuïta per carregar-hi l’import que vulguis. Si et queden diners en aquesta targeta, els hauràs de recuperar la mateixa nit al punt on has fet la càrrega. No s’aplicarà cap comissió de gestió per a l’ús d’aquesta targeta.

 • quins gots s'utilitzen al festival?

  Reutilitza els gots que tens a casa! Tens l’opció de dur el got de casa i utilitzar-lo a les nostres barres. Volem ser sostenibles!

  També tindràs l’opció de comprar un got reutilitzable i biodegradable a la barra al preu d’1€ que et podràs endur a casa. No es retornaran els diners del got reutilitzable.

 • hi ha aigua al recinte?

  Sí, hi haurà fonts d’aigua gratuïta al recinte. També podràs adquirir ampolles personalitzades del festival al mòdul de merchandising. El festival vol eliminar els envasos de plàstic d’un sol ús.

 • es poden tirar petards a dins el recinte?

  Queda totalment prohibit l'ús de pirotècnia dins el recinte. Igualment, no es podran entrar objectes considerats perillosos. Si vols tirar petards, hauràs de sortir fora del recinte.

 • el recinte està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda?

  Les persones amb mobilitat reduïda tindreu una zona reservada. Un cop adquirida l’entrada a través de la pàgina web, podeu sol·licitar l’accés a aquesta zona al mail: tiqueting@linkproduccions.com

 • es podrà fumar dins el recinte?

  Sí, està permès fumar a tot el recinte.

 • Hi haurà fulls de reclamació al recinte?

  Sí, a les taquilles del recinte hi haurà fulls de reclamació a disposició de les assistents.

 • on em puc adreçar si he perdut alguna cosa?

  A les taquilles podreu anar a preguntar per objectes perduts. Igualment, si trobeu algun objecte podeu deixar-lo allà.

 • sóc menor d’edat, puc venir a ÍTACA?

  L’accés a menors està permès al festival ÍTACA amb les següents condicions:

  Els menors de 16 anys heu d’anar sempre acompanyats d’un adult i portar signada la corresponent autorització que podeu descarregar aquí.

  No es vendrà alcohol a menors. L’organització es reserva el dret a demanar el DNI a les persones del públic perquè acreditin la seva edat.

 • a partir de quina edat s’ha de comprar l’entrada?

  A partir de 10 anys cal comprar entrada general. Fins a aquesta edat hi ha una entrada de menors per un import de 2€ que correspon a les despeses de gestió.